Спалений вчора у Луцьку елітний «Мерседес» належить сину кримінального авторитета
Волинь

Спалений вчора у Луцьку елітний «Мерседес» належить сину кримінального авторитета

21 квітня 2016, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

Як ми повідомляли, вчора близько п’ятої ранку у Луцьку на стоянці на вулиці Боженка сталася пожежа. Тут чи то підпалили, чи то підірвали автомобіль  «Mercedes-Benz CLS 500». Також вогнем було пошкоджено ще два автомобілі, четверте авто встигли відтягнути рятувальники.

«ВолиньPostу» вдалося дізнатися, що елітна авітка записана на Ротмана Ротмановича Осіпяна, 1990 року народження. Він - син кримінального авторитета Ротмана Разміковича Осіпяна.

За словами правоохоронців, власник автомобіля не поспішав з'явитися на місце пригоди. Вже пізніше, близько 12-ї години, на стоянку приїхало авто «Міцубісі», в якому сиділо четверо чоловіків. Один із них спілкувався зі слідчими. Крім того, вони запевнили, що така автівка не могла сама по собі загорітися.
«Між іншим, на місці пригоди був сам Ротман Осипян. З розмови між чоловіками стало зрозуміло, що заяву в правоохоронні органи писати ніхто не буде», - пише видання. 
До слова, Ротман Размікович Осіпян – уродженець Луцька. Має за плечима чималий кримінальний стаж, та понад півдесятка судимостей.

Востаннє його затримували за підозрою у вимагательстві у листопаді 2014 року у столиці. За деякими даними, у травні того ж року Ротман Осіпян був «коронований» на сходці кримінальників у Греції. Під час допиту після затримання він назвав себе «вором». У мережі збереглося відео з того часу.

https://www.youtube.com/watch?v=N8ZwNke54I4

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=-iLJobUVfqc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися