Кварцяний визнав, що погарячкував з рішенням забрати команду з поля
Волинь

Кварцяний визнав, що погарячкував з рішенням забрати команду з поля

24 квітня 2016, 20:05
0
0
Сподобалось?
0

До зустрічі із журналістами Віталій Кварцяний встиг опанувати емоції, тож очікуваного гарячого спітчу не відбулося.

- Матч був схожий на кубковий. Йшла бійня, боротьба. Ту гру кубкову ми безвольно програли. Сьогодні намагалися компенсувати і довести, що команда у нас є і футболісти наші з характером. Думаю, те, що не програли для нас гідний результат, виходячи з тих ситуацій, які виникали на полі. Футболісти втомилися психологічно, не хотіли програти. Але і могли грати якісніше другий тайм. Дуже швидко втрачали м'яч, тому було багато помилок. Ну, і втома присутня, тому що гра без м'яча вимотує, і позитивна енергія пропала. Я думав, що ми не дотерпимо і «Зоря» дотисне нас, але вийшло, що змогли не програти, показали характер.

- Хотілося б почути пару слів про ваш конфлікт з суддівським корпусом в середині другого тайму...

- Я вчинив не зовсім правильно. Хотілося якимись діями суддю сколихнути. Педагогічно я вчинив неправильно, але нерви не витримують. Арбітр перевищив дозу симпатій, тому що пенальті не було. Йшла боротьба, гравець не тікав, не виходив один в один. Звичайна боротьба захисника з нападаючим. Так, вона була в глибині штрафного майданчика, але Горопевшек - гравець не грубий. А Тотовицький навалювався на нього і видно, що провокував. Потрібно було дати жовту або призначити вільний удар в сторону суперника. Або взагалі не свистіти. Пенальті розлютив усіх футболістів. Я не можу вважати, що вчинив правильно. Але ці дії свою роль зіграли - суддя зрозумів, що, напевно, припустився помилки. Вдома ми два голи забили «Карпатам», суддя їх не зарахував. У перерві показали йому два чистих м'яча, арбітру стало не по собі, і він почав судити нормально. Ми ні на що не претендуємо, тому нас можна трохи притиснути. Це теж неправильно. Ми пускаємо молодих, будуємо команду, не можемо опустити руки в кінці сезону і грати абияк. Що тоді буде за чемпіонат? І так люди у нас сумують за нормальними іграми і хорошим футболом.

Сьогодні ми не могли два тайми грати, рівномірно в атаці. Емоцій вистачало аби не пропустити. Все підрівнялося після того, коли я хотів забрати команду. Десь доведеться пропустити гру, а може і пробачать. Хоча може і покарають. Я суддю звичайно розумію, подивимося на рішення КДК. Хотілося б залишилися, три гри досидіти на лавці. З трибуни погано керувати грою. Я це знаю, як ніхто.

- Здалося, коли ви хотіли відвести команду, то Кравченко не підкорився цьому рішенню і залишив хлопців на полі. Після матчу ви похвалили його за це або навпаки посварили?

- Він капітан команди і має право на організацію порядку в грі. Не можу нічого сказати негативного в його сторону. На те він і капітан. Намагався згуртувати команду. Думаю, я б все одно хлопців не повів. Згадав, що ці емоції вже колись були. Кравченко зіграв роль тренера на полі плюс йому сьогодні 30 років. Всі його привітали до гри і зараз вітають. У нього сьогодні мікро-свято. Зі своїми обов'язками він сьогодні впорався, як капітан, як футболіст, і, як в якійсь мірі, тренер. Сьогодні повністю його день.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися