У родинах волинян Великдень святкуватимуть 70 дітей із Волновахи
Волинь

У родинах волинян Великдень святкуватимуть 70 дітей із Волновахи

30 квітня 2016, 14:21
0
0
Сподобалось?
0

У рамках меморандуму про співпрацю між Луцьком та Волновахою Донецької області, який ініціював народний депутат України Дмитро Лубінець, вже другий рік поспіль школярі зі Сходу святкують Великдень на Волині. Цьогоріч, аби стати учасником програми, учні шкіл Волновахи писали есе про Україну. Переможці творчого конкурсу вчора приїхали до Луцька. Делегація з Волновахи складається 70 дітей та 8 дорослих. Протягом Великодніх канікул вони проживатимуть у волинських родинах.

На вокзалі у Луцьку дітей зустрічали представники влади та родин, в яких проживатимуть діти.

Привітав гостей Луцький міський голова Микола Романюк. Він подякував родинам, які виявили бажання запросити дітей з Волновахи у свою сім’ю і разом відсвяткувати Великдень.

Керівник делегації, заступник директора з навчально-виховної роботи загальноосвітньої школи №7 міста Волноваха Галина Гнибіда подякувала за гарну зустріч у Луцьку.

«Ми вражені щирістю. Нам приємно, що запросили нас у гості і ми разом зустрінемо таке велике свято. Переконана, що наші дітки тут знайдуть нових друзів і ще не раз ми усі завітаємо до вашого міста. Бажаю, щоб у нас з вами і Україні все було добре», - додала вона.

Перебуватиме делегація з міста Волноваха у Луцьку до 4 травня. Діти матимуть можливість поспілкуватися з однолітками зі шкіл Луцька, оглянуть Старе місто, Луцький замок та Жидичинський Свято-Миколаївський монастир. Зустрінуться діти й з Митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом і побувають у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Також для гостей з Волновахи буде організовано відвідування СОК «Адреналін-Сіті».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися