Волинянина, який нападав на перехожих з ножем, відправили на лікування до психлікарні
Волинь

Волинянина, який нападав на перехожих з ножем, відправили на лікування до психлікарні

30 квітня 2016, 14:40
0
0
Сподобалось?
0

У грудні минулого року до луцьких правоохоронців протягом кількох годин надійшло одразу три схожі повідомлення. Невідомий безпричинно нападав на перехожих на вулиці у прилуцькому селі Рованці та в самому обласному центрі, завдаючи їм ножових поранень. Усі жертви – чоловіки. Група швидкого реагування поліції затримала різуна на проспекті Волі у Луцьку. Зловмисником виявився 35-річний мешканець Рованців, причому не зовсім здоровий. У ході спілкування з правоохоронцями затриманий пояснив, що чоловіки жорстоко поводяться із жінками. Тому вирішив їх покарати.

Тоді двоє постраждалих отримали досить серйозні поранення. Пенсіонеру нападник встромив ножа у спину, ще одному чоловікові – у скроню. Обох врятувало те, ніж мав невелике лезо.

Як повідомили у прокуратурі Волинської області, згідно висновку судово-психіатричного експерта чоловік на час скоєння інкримінованих йому протиправних діянь виявляв ознаки хронічного душевного захворювання, що позбавляло його можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними.  Оскільки він становить суспільну небезпеку для інших людей, до суду було скеровано клопотання про застосування до нього примусових заходів медичного характеру. Ухвалою Луцького міськрайонного суду це клопотання задоволено. Отже чоловіка помістять до психіатричного закладу із суворим наглядом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися