Фото ПАТ
Волинь

Цьогоріч «Волиногаз» інвестує 37 мільйонів гривень у розвиток газових мереж

2 травня 2016, 12:25
0
0
Сподобалось?
0

У 2016 році в рамках інвестиційної програми, затвердженої Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ПАТ «Волиньгаз» спрямує 37 мільйонів гривень у покращення газопостачання області. Понад 60% із цієї суми передбачено на встановлення для волинян лічильників газу.

Про це інформує прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

У 2016 році ПАТ «Волиньгаз» планує встановити понад 2,7 тисяч індивідуальних та 879 будинкових лічильників, на що у інвестиційній програмі підприємства закладено понад 22 мільйони гривень.

Нині на Волині близько 50 тисяч споживачів які не мають приладів обліку газу. Більшість із них користується лише газовими плитами, тобто використовує блакитне паливо виключно для приготування їжі. Саме у багатоповерхівках, у яких мешкає  ця категорія споживачів, першочергово встановлюватимуться будинкові лічильники газу. Це дозволить у найкоротші терміни налагодити приладовий облік для усіх волинян.

Крім того, майже 14 мільйонів гривень з затвердженої у Інвестиційній програмі суми «Волиньгаз» планує спрямувати на ремонт та модернізацію газових мереж, заміну об’єктів газопостачання задля  підвищення рівня надійності та безпеки газопостачання області.

Між тим, за словами першого заступника голови правління «Волиньгазу» Сергія Галянта, щоб повністю модернізувати газове господарство Волинської області потрібно щорічно інвестувати близько 65 мільйонів гривень упродовж хоча б п’яти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися