Колаж порталу
Волинь

Як працюють волинські нардепи-мажоритарники

4 травня 2016, 11:35
0
1
Сподобалось?
1

Громадянська мережа ОПОРА презентувала результати моніторингу діяльності волинських народних депутатів за лютий-березень цього року.

Під час заходу координатор програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Катерина Шарпата зазначила, що найактивніше працював в окрузі та у Раді народний депутат Ігор Гузь, обраний у 19-му виборчому окрузі. У лютому він посів друге місце у рейтингу активності 105 народних депутатів-мажоритарників за роботу в окрузі та 11-те місце – за роботу в парламенті. В березні рейтинг активності Гузя дещо знизився. Депутат посів 5 місце за роботу в окрузі та 26 – за законодавчу діяльність.

Народний депутат, обраний у 20-му виборчому окрузі Сергій Мартиняк у лютому посів 98-ме місце у відповідному рейтингу за роботу в парламенті, натомість у березні цей показник покращився на 27 позицій. За активністю в окрузі народний депутат зайняв 80 місце у лютому та 86 – у березні. Його колега по депутатській групі Степан Івахів у лютому посідав 29 місце за активністю у парламенті та 55 місце – за активністю в окрузі. Показник активності народного депутата у законодавчій діяльності зріс у березні. Народний депутат посів 22-ге місце у відповідному рейтингу. Натомість рівень його активності в окрузі, навпаки, знизився – 62 місце. Представник луцького 22-го округу Ігор Лапін має кардинально різні показники активності у лютому та березні. За рейтинговістю у лютому нардеп посідав 14 (законодавча діяльність) та 61 місце (діяльність в окрузі). Ці показники значно знизились у березні до 89 і 102 місця у рейтингу відповідно.

Загалом показник активності усіх чотирьох волинських народних депутатів, обраних у одномандатних округах, становить 59%. Разом народні депутати посідають 12 місце у всеукраїнському рейтингу активності 105 народних депутатів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися