За наполяганням прокуратури з Волині видворяють іноземців
Волинь

За наполяганням прокуратури з Волині видворяють іноземців

6 травня 2016, 20:27
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області перевірила роботу управління Державної міграційної служби України в області у частині дотримання вимог чинного законодавства при застосуванні заходів примусового характеру, пов’язаних з поверненням та видворенням іноземців з України.

Упродовж січня-березня цього року ДМС в області прийнято 32 рішення про примусове повернення іноземців, які перебували  на території нашої країни понад визначений законодавством строк, за межі України. Із них виконано 20 рішень, а інші перебувають на виконанні.

Як зазначають у прокуратурі Волині, приймаючи рішення про видворення іноземців, посадові особи УДМС  іноді не приймають рішень про заборону в’їзду в Україну особам, які неодноразово порушували закон. Такі порушення допускалися посадовими особами Нововолинського міського сектору, Луцького міського відділу та Камінь-Каширського районного сектору УДМС України в області. Крім того, не здійснювався належний контроль за правильним і своєчасним виконанням рішень про примусове видворення іноземців з України. Відтак деякі особи, щодо яких прийнято відповідне рішення, так з країни і не виїжджали.

За результатами перевірки двох службових осіб органів УДМС України в області, винних у цих порушеннях, притягнуто до дисциплінарної відповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися