ЦВК отримала документи необхідні для оголошення перевиборів в окрузі Ігоря Єремеєва
Волинь

ЦВК отримала документи необхідні для оголошення перевиборів в окрузі Ігоря Єремеєва

16 травня 2016, 12:07
0
0
Сподобалось?
0

Голова Верховної Ради Андрій Парубій розпорядився передати ЦВК документи про смерть Ігоря Єремеєва, що був обраний депутатом парламенту в окрузі №23 у Волинській області з центром у Маневичах, що дозволить оголосити довибори. Вони можуть відбутися 17 липня.

Про це, як пише «Українська правда», він розповів в інтерв'ю  «Українським Новинам».

Епопея з оголошенням перевиборів на окрузі у Маневичах тягнеться з минулого року, після того як у серпні 2015 смертельно травмувався, впавши з коня, політик і бізнесмен Ігор Єремеєв.

ЦВК наприкінці лютого поточного року звернулася до Ради із проханням передати свідоцтво про смерть депутата для оголошення виборів, однак парламент відповів, що не має у своєму розпорядженні такого документу. А повноваження депутата достроково припиняються у випадку його смерті на підставі свідоцтва про смерть.

Апарат Ради повідомив «Українським Новинам», але не повідомив про це ЦВК, що має у своєму розпорядженні копію виписки з реєстру щодо актового запису про смерть Єремеєва, виданої відділом запису актів громадянського стану Цюріха (Швейцарія).

10 травня ЦВК попросив Раду надати відповідну виписку або будь-який інший документ, що підтверджує смерть Єремеєва до 18 травня для можливості оголошення довиборів в окрузі №23 17 липня, коли відбудуться довибори в ще чотирьох округах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися