ЦВК оголосила про вибори в окрузі Єремеєва. Перші передвиборні розклади від нардепа
Волинь

ЦВК оголосила про вибори в окрузі Єремеєва. Перші передвиборні розклади від нардепа

16 травня 2016, 18:50
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський. Одне з питань, яке розглядалося, призначення виборів у волинському мажоритарному окрузі №23 з центром у Маневичах, де депутатом був уже покійний Ігор Єремеєв. 

«У зв’язку з достроковим припиненням з підстав, передбачених Конституцією України, повноважень народного депутата України Єремеєва І.М., обраного в одномандатному виборчому окрузі № 23 (Волинська область), комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в цьому виборчому окрузі на неділю, 17 липня 2016 року. При цьому взято до відома, що виборчий процес проміжних виборів народного депутата України в ОВО № 23 (Волинська область) починається з дня, наступного після дня опублікування цієї постанови», – йдеться в офіційному повідомленні ЦВК. 
Свої прогнози, щодо майбутніх кандидатів довиборах у Верховну Раду в окрузі Ігоря Єремеєва оприлюднив Ігор Гузь. Він вважає, що, найімовірніше, слід чекати двобою між командами БПП/«Континіуму» та «УКРОПу».

«Кандидатом від перших скорше за все буде громадянин з прізвищем Єремеєв. Ігор Палиця натомість неодноразово заявляв, що балотуватися по округу не буде, але це ж не означає,що там не з'явиться кандидат від партії. Можливо Ірина Констанкевич», – написав Ігор Гузь у «Фейсбук».

На думку Ігоря Гузя, роль третьої сили може зіграти представник «Батьківщини» Людмила Кирда.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися