Фото з сайту ПАТ
Волинь

Волинські газовики виявили понад 2 тисячі порушень у користуванні газом у побуті

19 травня 2016, 11:21
0
0
Сподобалось?
0

З початку року працівники «Волиньгазу» перевірили майже 32 тисячі помешкань краян та виявили понад 2 тисячі порушень. Більшість з них пов’язані із самовільним втручанням у роботу газового обладнання, запевняють у ПАТ «Волиньгаз».

«Деякі споживачі не задумуються про свою безпеку та безпеку тих, хто мешкає поруч, адже при проведенні нашими спеціалістами ПТО, подекуди вявляються факти грубих порушень, – розповідає перший заступник голови правління, головний інженер ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт, – тому ми рекомендуємо у визначені терміни усунути всі недоліки, звернувшись до «Волиньгазу», або ж відключаємо абонента від газопостачання, якщо користування приладом несе серйозну небезпеку. Цьогоріч під час проведення ПТО газовикам довелось відключити 305 таких приладів».

Однак, споживачам необхідно самим не забувати про власну безпеку та запобігти можливим аварійним випадкам. По закінченню опалювального періоду варто звернутися до газовиків, щоб усунути всі недоліки, привести газові прилади та систему газопостачання у відповідність до Правил безпеки газопостачання.

Окрім того, «Волиньгаз» звертає увагу волинян на те, що згідно «Правил безпеки систем газопостачання» власники та балансоутримувачі будинків повинні самостійно дбати про належний технічний стан димових та вентиляційних каналів та надавати до газової компанії відповідні акти, які засвідчують факт проведеної перевірки та прочистки. Згідно вимог, якщо у приміщенні встановлено газові прилади, які працюють цілий рік, то періодичну перевірку ДВК необхідно проводити двічі на рік – восени та весною.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися