Волинь відправила до війська майже сотню призовників
Волинь

Волинь відправила до війська майже сотню призовників

19 травня 2016, 12:37
0
0
Сподобалось?
0

Вчора на плацу перед Волинським обласним військовим комісаріатом відбулося урочисте відправлення у навчальні центри 97 молодих волинян, яких призвали на строкову військову службу. Більша частина з них – 57 хлопців – спрямують не у збройні сили, а у Державну прикордонну службу. Підрозділи ДПСУ майже десять років формувалися виключно на професійній основі, а нині вирішено відновити й призов. Тож на строкову службу у прикордонники волинян відправляють уперше з 2008 року.

Заступник обласного військового комісара по роботі з особовим складом підполковник Ігор Підлісний розповім присутнім на урочистостях батькам про те, де служитимуть їх сини. Новобранців спершу відправлять у навчальні центри для підготовки за визначеними спеціальностями, і тільки тоді розподілять між конкретними частинами, але у зону АТО точно не відправлять.
Також у приміщенні військкомату для батьків підготували спеціальну експозицію, на якій представили типовий набір екіпірування українського воїна – форму, засоби захисту, тактичного спорядження. А бійці підрозділу територіальної оборони Луцька продемонстрували призовникам приклад тактичних дій малого підрозділу і прийоми рукопашного бою. Зрештою, на військову службу новобранців благословило духовенство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися