Волинянка здобула першу для українських боксерів олімпійську ліцензію
Волинь

Волинянка здобула першу для українських боксерів олімпійську ліцензію

24 травня 2016, 23:00
0
0
Сподобалось?
0

Дівчина-боксер з Ковеля Тетяна Коб отримала здобула першу «боксерську» ліцензію для України на Олімпійські ігри 2016 року, які прийматиме Бразилія. Волинянка виступає у категорії до 51 кілограма.

Про це повідомили у прес-службі Федерації боксу України.

Це стало можливим завдяки яскравій перемозі Коб у додатковому поєдинку на Європейському кваліфікаційному турнірі в Туреччині (хоча тоді здавалося, що втішний бій за бронзу не має значення). Завдяки тій перемозі, Тетяні, для здобуття ліцензії, було необхідно або виходити до півфіналу світової першості, або розраховувати на вихід до четвірки найсильніших фіналісток єропейського турніру: Станіміри Петрової (Болгарія) чи Ніколь Адамс (Англія). Таким чином, за результатами сьогоднішніх чвертьфінальних поєдинків Чемпіонату світу, британка Адамс вийшла до півфіналу, чим гарантувала здобуття ліцензії для Тетяни Коб.  

«Я вітаю Тетяну Коб та усю Волинь зі здобуттям історичної для України, першої в історії українського жіночого боксу, ліцензії на Олімпійські ігри, – зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – Я впевнений, що на Олімпіаді у Бразилії, Тетяна Коб гідно представить Україну та зможе показати усі свої найкращі боксерські якості у боротьбі за медалі Ігор 2016. Відтепер необхідно ще з більшою мотивацією та натхненням працювати задля досягнення результату. Впевнений, що у Тетяни все вийде».

Тетяні Коб – 28 років. Вона уродженка Ковеля. Її виховав тренер Віктор Рогатін, який продовжує роботу зі спортсменкою. Є активною учасницею акцій на підтримку тверезого способу життя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися