Вихованці ФК «Волинь» поїхали до Мілану на турнір присвячений фіналу Ліги Чемпіонів
Волинь

Вихованці ФК «Волинь» поїхали до Мілану на турнір присвячений фіналу Ліги Чемпіонів

27 травня 2016, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

Команда «Волинь» U-14 прибула до Мілану на турнір «Футбол для дружби». Він передує фінальному матчу Ліги чемпіонів, який цього року відбудеться на «Сан-Сіро» 28 травня. Команда Олександра Антонюка вдруге поспіль гратиме на такому турнірі. Якщо торік «Волинь» U-13 грала у Берліні разом із іншими 23 командами, то цьогоріч вже U-14 посперечається за перемогу із 31 командою дитячих шкіл та академій провідних футбольних клубів світу.

Аби призвичаїти своїх вихованців до штучного газону, на якому й відбуватимуться матчі в Мілані, тренер Олександр Антонюк вирішив відпрацювати елементи міні-футболу на відповідному майданчику.

Змагання триватимуть сьогодні у заміському спортивному центрі. В суботу в планах «волинян» участь у всесвітньому дитячому футбольному форумі і сподіваємося, участь у фінальному матчі турніру, який відбудеться в офіційній фан-зоні фіналу Ліги Чемпіонів – у Замку Сфорца, напроти знаменитого міланського собору. Увечері ж усі команди-учасниці переглянуть фінальний матч ЛЧ «Реал»-«Атлетіко».

https://www.youtube.com/watch?v=cHmy-B2iEBg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися