Утоплене немовля, яке виявили у Луцьку, виявилося недоношеним
Волинь

Утоплене немовля, яке виявили у Луцьку, виявилося недоношеним

30 травня 2016, 12:17
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня ми повідомляли, що у Луцьку у річці Стир у районі вулиці Глушець виявили фрагменти утопленого немовляти. На страшну знахідку натрапила 61-річна жінка у парку відпочинку імені Лесі Українки і повідомила про це у поліцію.

За попереднім висновком судмедекспертів, дитина була недоношеною. «Згідно з попередніми результатами розтину, виявлені останки – це плід якому 30-32 тижні. Очевидно, в жінки стався викидень, а, можливо, немовля народилося мертвим. Остаточна експертиза буде готова за декілька тижнів, тоді й буде вирішуватися питання щодо прийняття кінцевого процесуального рішення», – повідомив Ігор Муковоз, керівник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Відзначимо, що за медичними стандартами, які діють в Україні, на такому терміні і навіть раніше (від 26-27 тижня), у разі передчасних пологів, плід вважається дитиною і лікарі його виходжують. На 29-32 тижні дитина починає інтенсивно рухатися, вже стискає кулачки, випрямляє і згинає кінцівки. До 32 тижня дитина опускається головою вниз, готуючись до пологів. На цей момент вага плоду досягає у середньому 1400 грамів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися