Відбувся VI Всеукраїнський благодійний фестиваль «Волинський Благовіст»
Волинь

Відбувся VI Всеукраїнський благодійний фестиваль «Волинський Благовіст»

30 травня 2016, 15:21
0
0
Сподобалось?
0

Волинська єпархія Української Православної Церкви традиційно проводить благодійні концерти. Так днями з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта відбувся VI Всеукраїнський фестиваль «Волинський Благовіст». Усі виручені в його рамках кошти будуть направлені на підтримку дітей-сиріт, у тому числі й тих, котрих такими зробила неоголошена війна на сході.

Програма дійства була надзвичайно насиченою. Звучали твори духовні і українські народні пісні, класика і дитячий спів – свою творчість представили десятки колективів. Кожен виступ глядачі супроводжували оваціями. А на закінчення присутні у залі і артисти спільно помолилися за те, аби Господь не залишав без Своєї ласки кожного з нас і нашу земну батьківщину Україну загалом. «Боже великий єдиний, нам Україну храни!» спільно виконали хор студентів духовної семінарії та хор «Волинські дзвони», а також глядачі.

Як повідомив директор фестивалю, голова єпархіального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук, перед початком дійства в усіх храмах Волинської єпархії УПЦ відслужили молебні за сиріт і збирали пожертви для них. На днях благочиння передадуть ці кошти (близько 80 тисяч гривень). Також у залі театру глядачі віддали на благодійні цілі 30 тисяч гривень. Остаточну суму пожертв буде оприлюднено пізніше, оскільки ще долучаються окремі благодійники та внесе свою лепту єпархія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися