У Волинській області бізнесу пропонують 99 інвестиційно привабливих земельних ділянок
Волинь

У Волинській області бізнесу пропонують 99 інвестиційно привабливих земельних ділянок

6 червня 2016, 11:18
0
0
Сподобалось?
0

У Волинській області визначено 99 привабливих для ведення бізнесу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які можуть зацікавити потенційних інвесторів.

Волинські землевпорядники, які здійснили цю роботу, визначили із земель державної та комунальної власності вільні інвестиційно-привабливі наділи  загальною площею 506 га, які, або право оренди яких пропонуються для продажу на земельних торгах, аби в подальшому реалізувати там проекти з різних галузей економіки.

Зокрема, 35 ділянок площею 223,2 га у власність та  64 наділи  площею 282,5 га – в оренду.  

У цьому переліку –  ділянки для будівництва об’єктів промислового, комерційного та рекреаційного призначення, житлового будівництва, розміщення логістичних центрів, регіональних гуртових ринків сільськогосподарської продукції, об’єктів дорожньої інфраструктури, які можуть зацікавити бізнес, в тому числі й іноземний. 

Найбільші площі пропонованих інвесторам наділів – у Ковелі (137,9 га) та Нововолинську (73,4 га), а також – у Любомльському та Луцькому районах (72,4 та 53,2 га відповідно). А повний перелік цих наділів розміщений на сайті Головного управління Держгеокадастру у Волинській області у розділі «Інвестиційні ділянки».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися