Скандального луцького комуніста не допустили до виборів у Чернігові
Волинь

Скандального луцького комуніста не допустили до виборів у Чернігові

7 червня 2016, 21:07
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні Центральна виборча комісія на своєму черговому засіданні відмовила у реєстрації як кандидата у народні депутати у виборчому окрузі № 206 (Чернігів) висуванцю Комуністичної партії України лучанину Михайлу Кононовичу. За відповідне рішення проголосували 12 з 12 присутніх на засіданні членів Комісії. У своєму рішенні ЦВК посилалася на дію Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», що був прийнятий Верховною Радою 9 квітня 2015 року.

Про це повідомили координатори «ОПОРи» у Чернігівській області.

«Окрім того, Михайло Кононович не вказав у біографії місце роботи та займану посаду. А у заяві висуванець КПУ не вказав, що у разі обрання народним депутатом відмовиться від діяльності, що несумісна з мандатом народного депутата», – йдеться у повідомленні.

Михайло Кононович і його брат Олександр у Луцьку відзначалися різного роду провокаціями. Під час активних бойових дій відвідували сепаратистів у Луганську з «гуманітарною» місією, також неодноразово висловлювали антиукраїнські і антидержавні тези на сепаратистських телеканалах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися