У Луцьку патрульні поліцейські зіграли у футбол з ветеранами АТО
Волинь

У Луцьку патрульні поліцейські зіграли у футбол з ветеранами АТО

14 червня 2016, 20:12
0
0
Сподобалось?
0

У неділю на стадіоні СНУ імені Лесі Українки відбувся дружній матч між патрульними поліцейськими та учасниками АТО. Захід перетворився на справжнє шоу. Глядачів та учасників розважали представники секцій капоейри, гімнастики та дитячого футбольного клубу «Lucky team».

На сам матч, попри його дружній статус, суперники налаштувалися серйозно. Гору взяв командний дух та молодість – представники патрульної поліції Луцька перемогли бійців АТО з рахунком 8:1.

Переможцям вручили кубок та подарункові сертифікати. Призи отримали і найкращий гравець команди-переможниці, найкращі вболівальники та гість матчу у «найфутбольнішому» образі. Після матчу у дружній обстановці усі учасники гри та відвідувачі посмакували ковбаски-гриль від компанії «Дмитрук».

Організували матч патрульна поліція Луцька та волонтерський проект «Меценати для солдата».
Партнерами і спонсорами виступили Благодійний фонд Володимира Вдовенка «Людина – мірило всіх речей», фірма «Цунамі», ТМ «Дмитрук», дизайн-студія «Тенета», етноресторан «Панич», мережа магазинів «Світ сорочки», «Solo Pizza», ПП Гупало Л.В., ТМ «ЧІЧКА», ГО «Процвітання», Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, «Луцьк експрес», ПП Лукачі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися