Відремонтовану трасу Луцьк-Львів захищатимуть від руйнування та «гонщиків»
Волинь

Відремонтовану трасу Луцьк-Львів захищатимуть від руйнування та «гонщиків»

16 червня 2016, 12:46
0
0
Сподобалось?
0

На дорозі Луцьк-Радехів-Львів практично завершено укладання верхнього вирівнюючого шару, тривають роботи з облаштування заїздів, з’їздів, площадок та зупинок. Опісля цього залишаться роботи третього фінального етапу – верхній шар.

Нині профінансовано та виконано робіт на 149 мільйонів гривень, ще близько 56 мільйонів потрібно, щоби завершити другий етап. На казначейських рахунках уже 203 мільйони гривень.

Про це стало відомо під час виїзної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, що відбулась на адміністративному кордоні Львівської та Волинської областей вчора. Учасники зустрічі говорили про перспективи подальшого фінансування ремонту дороги Львів-Луцьк, та збереження автошляху у майбутньому, адже кошти сюди вкладені колосальні. Важливим фактором у цьому сенсі є облаштування вагових площадок, щоб не допускати перевантаження дороги. Імовірно обидва пункти зі сторони Львівської області розміщуватимуться в районі села Шклінь-2. Також слід подбати про дорожню безпеку. Адже, як тільки ями на львівській трасі замінили на хороше покриття, чимало водіїв почали почуватися на ній «шумахерами». Тож на дорозі планують облаштувати ще й поліцейський пост. Відповідне доручення уже отримав начальник ГУПН України у Волинській області Петро Шпига.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися