Волинські лісівники виходять на ринок зеленого туризму з рибалкою, полюванням та велопрогулянками
Волинь

Волинські лісівники виходять на ринок зеленого туризму з рибалкою, полюванням та велопрогулянками

20 червня 2016, 16:03
1
0
Сподобалось?
0

У державному підприємстві «Мисливське господарство «Звірівське», що на Ківерцівщині, започатковували ще один напрямок для розвитку – зелений туризм. Лісівники, крім уже звичних рекреаційних пунктів, тепер запропонують любителям відпочинку на природі оригінальні послуги для дозвілля. Це прогулянки на конях та велосипедні маршрути. А рибалки-любителі матимуть можливість посидіти на берегах лісових ставів. Ну і звичайно широкі можливості матимуть мисливці.

Маршрути для лісових прогулянок на конях чи велосипедах мають протяжність від від 3 до 15 кілометрів. Під час екскурсій лісовими стежками можна перепочити у затишній альтанці, побачити оленів, кабанів чи інших диких звірів, назбирати суниць, чорниць, грибів. На замовлення відпочивальників лісівники приготують обід: зварять юшку, підсмажать картоплю, шашлик, рибу, зготують запашний лісовий чай.

Серед лісу облаштовано до десятка бесідок із місцями для розведення вогнищ, тощо. У найбільшій альтанці може вміститися і до ста відвідувачів. Таким чином можна збиратися великими компаніями і відзначати дні народження чи інші святкові події

Також до кінця червня будуть затверджені ліміти на індивідуальне (трофейне) полювання на самця козулі. З серпня відкриється полювання на самців кабана, оленя та їх молодняк. Риболовля ж стартує із липня. У стави запущені товстолоб, білий амур, короп.

Усі любителі зеленого туризму можуть звертатися до Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства за телефоном: 0973842950 або ж писати на електронну адресу:  zvirivmg@ukr.net.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • пересічний
    пересічний

    спочатку завів колісник з форточкою звірівське мисливське господарство до банкрутства, а потім показуху робить, рано чи пізно треба буде питати!

    20 червня 2016, 19:06
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися