На дачі через звільнення повісився лікар-реаніматолог з Нововолинська
Волинь

На дачі через звільнення повісився лікар-реаніматолог з Нововолинська

12 липня 2016, 18:21
0
0
Сподобалось?
0

Як повідомляють у поліції, трагедія сталася у середу, 6 липня, у дачному масиві «Прикордонник», що у селі Литовеж Іваничівського району поблизу річки Західний Буг. У зашморгу на ганку дачного будиночка сусіди знайшли повішеним його 60-річного власника – лікаря Нововолинського реанімаційного відділення центральної міської лікарні.

Про це пише «Місто вечірнє».

– Як стверджують очевидці, ще в 11-й годині ворота дачі буди відчинені, і люди бачили господаря живим, – розповідає начальник слідчого відділенні Іваничівського  райвідділу поліції  Олексій Парадуха. –  У покійника були при собі близько 180 ривень, мобільний телефон та інші цінні речі.

Судячи з огляду місця трагедії і тіла покійного, вкоротив собі віку він сам. Як свідчить  опитування свідків, до фатального кроку чоловіка скоріш за все  спонукало звільнення з роботи через стан здоров’я (раніше він переніс інсульт). Він нібито намагався влаштуватися на роботу в Іваничівську районну лікарню, але там йому теж відмовили. Тож, перебуваючи в пригніченому стані, чоловік мабуть, і скоїв самогубство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися