«Волинь» здолала учасника клубного кубку світу
Волинь

«Волинь» здолала учасника клубного кубку світу

13 липня 2016, 08:23
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ФК «Волинь» провів цікавий спаринг у ході словенського збору. Луцька команда зустрілася з саудівським клубом «Аль Насср» з міста Ріяд. Сам матч, щоправда, відбувся не у Словенії, у хорватському Загребі, куди виїжджала наша команда.

«Аль Насср» - один з найтитулованіших клубів Саудівської Аравії. Це багаторазовий переможець національних турнірів, а також володар суперкубка Азії. У 2000 році «Аль Насср» брав участь у клубному кубку світу, який відбувався у Бразилії. Тоді саудівським футболістам, які здобули одну перемогу, не вдалося вийти зі своєї групи, одна ФІФА удостоїла клуб нагороди за чесну гру. Востаннє національний чемпіонат «Аль Насср» вигравав у 2015 році, останній сезон став для клубу дещо провальним.

Футболістів «Волині» регалії азійського гранда не злякали. Перший тайм матчу завершився внічию 1:1. Лучани були попереду завдяки голу Герасимюка. Попереві команда Кварцяного забили ще двічі, відсвяткувавши перемогу – 3:1. Переможні голи на рахунку молодих Романюка та Петрова.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися