У львівську ділянку траси Львів-Луцьк вкладуть ще понад 232 мільйона гривень
Волинь

У львівську ділянку траси Львів-Луцьк вкладуть ще понад 232 мільйона гривень

13 липня 2016, 21:56
0
0
Сподобалось?
0

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на додаткові ремонтні роботи автомобільної дороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на ділянці км 0+000 – км 69+600 на суму 232,34 мільйона гривень.

Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на Віснику державних закупівель.

Це вже другий транш на ремонт цього відтинку дороги. У червні минулого року львівські дорожники вже виділили 234,03 гривень на цю ж ділянку. За результатами відкритих торгів роботи тут уже виконувало ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Цього разу, згідно з документацією конкурсних торгів, кошти підуть на облаштування тротуарів, заїзних кишень, турнікетних огороджень, дощової каналізації тощо. Попередній конкурс проводили на ремонт лише  проїжджої частини автошляху. У львівській Службі автомобільних доріг не пояснили, чому всі роботи не були прописані відразу у першому тендері і з чим пов’язана необхідність замовлення додаткових робіт.

Загальна вартість ремонту 69,6 кілометрів дороги Львів-Луцьк становитиме 466,37 мільйона гривень, тобто по 6,7 мільйона за кожен кілометр. Роботи повинні завершити до кінця 2017 року.

Єдиний конкурент «Онуру» ТОВ «Автомагістраль-Південь» оцінило ремонтні роботи у 239 мільйонів гривень, тобто на 6,7 мільйона дорожче.

Власниками ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» є громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевізи (99,77%), а також 27-річний львів’янин Олег Фаріон (0,23%). Це шостий підряд, який «Онур» отримав на Львівщині у 2016 році. Загальна вартість розпочатих упродовж року робіт становить 976 мільйонів гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися