Кандидата у 23-му окрузі звинувачують у «крадіжці» логотипу газети «Волинь-нова»
Волинь

Кандидата у 23-му окрузі звинувачують у «крадіжці» логотипу газети «Волинь-нова»

14 липня 2016, 19:12
0
0
Сподобалось?
0

Головний редактор газети «Волинь-нова» Олександр Згоранець звинувачує кандидата в народні депутати Федора Веніславського (самовисування) у «крадіжці» логотипу обласного друкованого видання та виборчих маніпуляціях. Причиною такої заяви стало розповсюдження  у населених пунктах 23-го виборчого округу агітаційної газети  кандидата «Волинь. Жити по-людськи».

Відповідний факт зафіксували спостерігачі ОПОРИ.

За словами Олександра Згоранця, логотип, який використовується в агітаційній газеті Веніславського, є авторським та зроблений на замовлення «Волині-нової».

«Щодо хитруватого кандидата, який вирішив набрати кілька балів за рахунок випуску газети, логотип якої справді дуже нагадує наш… Не будемо називати його прізвище, щоб не робити зайвої реклами. Хоч і реклама тут допоможе, як мертвому кадило… На перший погляд його передвиборні гасла звучать непогано: «Чесний перед собою, порядний із людьми, принциповий у поглядах»… Очевидно тільки, що такі слова кандидата в народні депутати треба писати у лапках. Бо коли глянеш на логотип його «газети», одразу згадується народна приказка: «На злодієві шапка горить» («шапка» — так журналісти називають один із типів заголовка, що об’єднує декілька газетних публікацій; іноді так кажуть і на сам заголовок (логотип) газети). Ми ні в якому разі не хочемо привласнювати слово «Волинь», але шрифт, яким воно написане, — особливий, авторський, зроблений на замовлення нашої газети ще в кінці минулого століття… А ось представників контролюючих органів ми просимо поцікавитись, чи має право «інформаційна газета» друкуватись без дати реєстрації і номера випуску, не кажучи вже про безсоромну крадіжку чужого логотипа?», - йдеться в публікації «Туфту не підробляють» головного редактора «Волині-нової» Олександра Згоранця, яка опублікована на сайті цієї газети.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися