На Волині масштабні військові навчання за участю бронетехніки, авіації та ППО
Волинь

На Волині масштабні військові навчання за участю бронетехніки, авіації та ППО

16 липня 2016, 01:36
0
0
Сподобалось?
0

На авіаційному полігоні Повурськ, що у Ковельському районі, пройшла чергова фаза навчання «Літня гроза – 2016».

За задумом навчань, визначенні підрозділи бригад Високомобільних десантних військ, після здійснення з місць постійної дислокації багатокілометрових маршів комбінованим способом, прибули у заданий район. Після чого, воїни-десантники при підтримці авіації повітряних сил розпочали виконувати завдання за призначенням із бойовими стрільбами.

Спочатку екіпажі бойових літаків та гелікоптерів різних родів авіації успішно здійснили практичне застосування авіазасобів ураження по визначених наземним цілям, згодом було здійснено десантування бойової техніки та особового складу з літаків Іл-76 та Ан-26. Варто зазначити, що за задумом, десантування проходило в умовах щільної протидії «ворожої» ППО. Десант захоплював та виводив з ладу об’єкти противника, із подальшим переходом до рейдових дій в тилу умовного противника.

За ходом злагоджених дій десантників та військових пілотів спостерігали начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії Віктор Муженко, командувач ВДВ генерал-майор Михайло Забродський, командувач ПС генерал-лейтенант Сергій Дроздов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися