Луценко представив нового прокурора Волині і запропонував любителям бізнесу піти з державної служби
Волинь

Луценко представив нового прокурора Волині і запропонував любителям бізнесу піти з державної служби

16 липня 2016, 16:02
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку відбулося призначення нового прокурора Волинської області, яким став радник юстиції Максим Киричук. Колективу волинських прокурорів його особисто представив генпрокурор Юрій Луценко.

Максим Киричук – уродженець Львова. У 2002 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Одружений, виховує двох дітей. Працював на різних посадах у прокуратурі Львівської, Київської, Закарпатської областей. До призначення на посаду прокурора Волинської області працював у центральному апараті Генеральної прокуратури України.

Юрій Луценко анонсував найближче кардинальне оновлення керівного складу регіональної та місцевих прокуратур. Очищення прокуратури від недоброчесних працівників почнеться з 25 липня. На сайтах генеральної та регіональних прокуратур у вільному доступі розмістять декларації про доходи прокурорських працівників. Також буде розглянуто їх реальний стиль життя. Усіх, хто не пройде перевірки на доброчесність, звільнять. Долучитися до процесу очистки органів прокуратури зможуть пересічні громадяни. Вони зможуть повідомляти про поза деклараційні статки прокурорів. Тож Юрій Луценко закликав усіх, хто звик робити бізнес на державній роботі, звільнитися добровільно і зробити це до першого вересня.

Генпрокурор окреслив основні завдання у роботі для прокуратури Волині, акцентувавши на основних тіньових схемах в області, які потрібно зруйнувати. Це стосується кришування незаконного видобутку ‪бурштину, контрабанди, грального бізнесу, незаконних забудов, вирубування лісів, земельних питань та навіть діяльності облгазу.

«Український народ не готовий терпіти злидні в умовах економічного становлення країни, в той час як представники державних органів жиріють на очах», - зазначив Юрій Луценко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися