Волиняни організували на Сумщині «автоклондайк»
Волинь

Волиняни організували на Сумщині «автоклондайк»

16 липня 2016, 19:04
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Сумської області повідомила про підозру трьом волинянам, які організували хитромудру схему незаконного розмитнення транспортних засобів на Сумській митниці Державної фіскальної служби. На останній спритники мали спільників.

Про це інформує прес-служба прокуратури Сумської області.

Волиняни купували у Польщі та Іспанії вживані транспортні засоби і ввозили їх в Україну. Далі за допомогою низки створених ними приватних підприємств, виготовляли підроблені документи на ввезені автомобілі, де зазначалась недостовірна інформація як щодо характеристик авто, так і їх вартості. Таким чином значно занижувалася фактична митна вартість. Таким чином зловмисники ухилились від сплати у бюджет понад 8 мільйонів гривень.
Організатора злочинного угруповання затримали. Його спільники переховуються від слідства.
Стосовно двох інспекторів Сумської митниці, які сприяли були спільниками махінаторів і здійснювали митне оформлення частини автомобілів без фактичного огляду та перевірки автентичності документів, завершено досудове розслідування та з обвинувальним актом спрямовано до суду. Митникам інкриміновано зловживання службовим становищем. Водночас встановлюється коло інших співучасників злочинної схеми з числа працівників митниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися