У Луцьку затримали «BMW» зі зброєю
Волинь

У Луцьку затримали «BMW» зі зброєю

16 липня 2016, 20:03
0
0
Сподобалось?
0

Працівники патрульної поліції Луцька зупинили автомобіль «BMW 525» під керуванням 38-річного лучанина. Під час проведення огляду у дверцятах салону автомобіля поліцейські виявили два об’єкти зовні схожі на корпус гранати «Ф-1».

«В ході огляду встановлено, що один із об’єктів є учбовим корпусом гранати «Ф-1», який споряджений учбово-імітаційним запалом. Інший корпус запалом не споряджений, але за наявними ознаками може містити заряд вибухової речовини. Підтвердити чи спростувати дану версію можна буде лише після проведення відповідних експертиз. З метою забезпечення вибухобезпеки спеціалісти-вибухотехніки виявлені об’єкти належним чином вилучили та транспортували до кімнати зберігання вибухонебезпечних об’єктів», – зазначив начальник вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області Ігор Заболотний.

Окрім цього, під час огляду в салоні автомобіля поліцейські виявили та вилучили два пістолети марки «Stalker», «Еkol lady EL» та патрони до них. Зброю слідчі направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи, яка визначить її походження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися