На Волині визначили найкращого вальника лісу
Волинь

На Волині визначили найкращого вальника лісу

25 липня 2016, 11:57
0
0
Сподобалось?
0

Дев’ятнадцяті обласні змагання вальників лісу, організовані Волинським ОУЛМГ спільно з обласною організацією профспілки та Товариством лісівників, відбулися на базі державного підприємства «Прибузьке лісове господарство», що на Любомльщині. Щороку рівень організації змагань та майстерність конкурсантів помітно зростають. Крім того, цьогоріч рекордною стала кількість учасників змагань – за звання кращого боролися 22 команди вальників лісу.

Конкурсанти доводили свою майстерність у 5 етапах – підготовка пилки до роботи, розкряжування комбінованим різом та точне розпилювання, спилювання гілок та сучків і врешті – найскладніше із завдань, яке оцінювалося найвищою кількістю балів, – звалювання лісу. Враховувалося все: час, точність та майстерність виконаної роботи. І особливістю цьогорічного конкурсу стало те, що всі учасники впоралися із завданнями досить добре. Різниця між переможцями та їх конкурентами подекуди була лише у кілька балів. Інтрига зберігалася до останнього. Та в результаті перше місце, як і на змаганнях 2014 та 2015 років, виборов Віталій Крисак, котрий представляв ДП «Городоцьке ЛГ». У нагороду переможцю дісталася почесна грамота ВОУЛМГ, премія розміром 12 тисяч гривень та можливість показати себе на всеукраїнському рівні, а також цінні призи від спонсорів змагань – компаній Husqvarna та STIHL.
Друге місце та 10 тисяч гривень у подарунок отримав представник ДП «Володимир-Волинське ЛГ» Петро Кулик, бронза змагань та 8 тисяч призових заслужено дісталася Петрові Богдану – вальнику лісу ДП «Прибузьке ЛГ».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися