«Волиньгаз» попереджає про можливий зрив опалювального сезону у Луцьку
Волинь

«Волиньгаз» попереджає про можливий зрив опалювального сезону у Луцьку

27 липня 2016, 10:11
0
0
Сподобалось?
0

«Волиньгаз» спрямував до Луцької міської ради відкритого листа за підписом голови правління товариства Мирослава Короті. У ньому йдеться про заборгованість головного теплопостачальника Луцька ДКП «Луцьктепло» за розподіл природного газу за січень-червень, яка сягає 19,7 мільйонів гривень і унеможливлює підготовку до нового опалювального сезону.

«Попри неодноразові звернення та попередження, а також обмеження газопостачання для котелень міста ще під час опалювального сезону, на сьогодні ситуація із несплатою заборгованості лишається невирішеною.

Розмір наявної заборгованості настільки великий, що перевищує трьохмісячний фонд оплати праці нашого підприємства, обсяги фінасування усієї Інвестиційної програми компанії за перше півріччя або розмір сплачених до бюджету податкових платежів. Рівень розрахунків ДКП «Луцьктепло» перед ПАТ «Волиньгаз» за І півріччя склав лише 41%, що є найнижчим показником серед всіх комунальних підприємств України. Враховуючи, що рівень розрахунків лучан з ДКП «Луцьктепло» знаходиться на рівні 98%, ситуація із заборгованістю за розподіл газу може свідчити про безвідповідальну позицію керівництва та органів місцевого самоврядування до наявної проблеми. Несплата за послуги з розподілу природного газу зі сторони ДКП «Луцьктепло» ставить під загрозу вчасний початок та безаварійний перебіг опалювального сезону 2016-2017 років в області», – йдеться у листі.

У «Волиньгазі» просять міську владу вплинути на роботу підпорядкованого їй комунального підприємства, з тим щоб покращити дисципліну розрахунків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися