Волинь на Олімпіаді представлятимуть 9 спортсменів
Волинь

Волинь на Олімпіаді представлятимуть 9 спортсменів

27 липня 2016, 18:25
0
0
Сподобалось?
0

У приміщені Волинської обласної державної адміністрації відбулися урочисті проводи волинських спортсменів на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Прийти змогли не всі олімпійці та тренери, адже частина з них нині роблять останні штрихи у підготовці до вирішальних змагань планети.

Загалом у XXXI літніх Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро візьмуть участь дев’ять спортсменів з Волині: Іван Банзерук (спортивна ходьба, тренер Володимир Яловик, Надія Боровська (спортивна ходьба, тренер Микола Калитка), Валентина Мирончук (спортивна ходьба, тренер Володимир Яловик), Яна Беломоіна (маунтенбайк, тренери Віктор Ковальов, Валентина Матвійчук-Жолнач), Тетяна Коб (бокс, тренер Віктор Рогатін), Марія Повх (веслування на байдарках і каное, тренери Тарас Шевченко, Роман Повх), Ірина Климець (метання молота, тренери Роман Черкашин, Олексій Сорокун), Юлія Паратова (важка атлетика, тренери Юрій Кучинов, Андрій Авраменко) та Оксана Гергель (вільна боротьба, тренер Іван Палій).

Під час урочистостей Волинської ОДА Володимир Гунчик вручив олімпійцям сертифікати на суму 25 тисяч гривень. Це кошти з обласного бюджету для компенсації витрат на навчально-тренувальні збори. А саме федераціям легкої атлетики, важкої атлетики, каное, велосипедного спорту, боксу та вільної боротьби.

Н останок Володимир Петрович ще раз побажав спортсменам вдало представити наш край на Олімпіаді й пообіцяв додатково віддячити не лише гарним словом за здобуті майбутні перемоги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися