На головному курорті Волині прикрили кінотеатр, який виявився нелегальним
Волинь

На головному курорті Волині прикрили кінотеатр, який виявився нелегальним

29 липня 2016, 18:57
0
0
Сподобалось?
0

Працівники відділу кіберполіції у Волинській області Департаменту кіберполіції Нацполіції України спільно із співробітниками ГУНП у Волинській області припинили діяльність нелегального кінотеатру у селі Світязь Шацького району.

Заклад діяв навпроти головного пляжу села Світязь ні від кого не ховаючись. Кожного дня з гучномовців лунала реклама, із закликами відвідати кінотеатр. Бажаючих гарно провести вечір у закладі не бракувало.

Але, як зазначають у прес-службі поліції Волині, до відділу кіберполіції надійшло відношення від «Української антипіратської асоціації» про те, що у одній із соціальних мереж поширюється інформація з приводу діяльності «підпільного кінотеатру» у селі Світязь Шацького району. Правоохоронці перевірили інформацію і встановили, що справді

у кінотеатрі незаконно транслювали відеотвори. Діяв підпільний кінотеатр майже місяць. Сума завданих збитків за порушення прав інтелектуальної власності оцінили у майже 90 тисяч гривень. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, ці кошти організатори бізнесу мають відшкодувати. А ще сплатити близько 17 тисяч штрафу.

Усе обладнання: ноутбук із скопійованими аудіовізуальними творами з якого здійснювалась трансляція, професійний проектор, екран з алюмінієвим напиленням, стільчики, буклети, рекламні плакати, афіші, квитки, графіки бронювання та зайнятості місць, бензогенератор, аудіосистему та виручку від незаконної діяльності вилучили. Вони підлягають конфіскації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися