У Луцьку поліція наздоганяла авто з озброєним водієм
Волинь

У Луцьку поліція наздоганяла авто з озброєним водієм

30 липня 2016, 12:10
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі під час патрулювання міста екіпаж ГШР «Самооборони Волині» помітив автомобіль «Деу Ланос». Машина зигзагами рухалася проспектом Винниченка у напрямку проспекту Грушевського. Запідозривши, що водій п’яний, самооборонівці почали стежити за автомобілем і передали орієнтування для патрульної поліції.

Про це пише «Волинь24».
Водій «Ланоса», помітивши стеження, почав втікати на авто. Заїхав у двори проспекту Грушевського, згодом виїхав на дорогу поблизу «Променя», де його й зупинила поліція разом із самооборонівцями. Чоловік спочатку відмовлявся вийти з машини і пройти тест на алкоголь. Зрештою вийшов. Втім, коли поліцейський почав проводити поверхневий огляд, чоловік поліз назад у машину і схопився за предмет, схожий на пістолет. Правоохоронці застосували кайданки, після чого знайшли у автомобілі чоловіка стартовий пістолет перероблений під травматичний, биту. Чоловік заявив, що зброю «йому підкинули».
Під час затримання і перевірки документів поліцейські перевірили особу водія. Після чого попередили колег, попросивши їх бути з затриманим «максимально обережним, оскільки у нього – кримінальне минуле».

https://www.youtube.com/watch?v=un_Mm92lmbY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися