На Волині через спалювання стерні у полі загинув чоловік
Волинь

На Волині через спалювання стерні у полі загинув чоловік

1 серпня 2016, 12:11
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент стався на Горохівщині. Тут пожежних викликали через загоряння полі між смт Мар’янівка та селом Цегів. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив близько 0,3 га стерні і була загроза поширення пожежі на поряд розташовані зернові поля. Вогонь вдалося швидко приборкати, але, на жаль, на місці події виявили тіло власника земельного паю, Євгена М., 1948 року народження. Як встановила спеціальна комісія, причиною пожежі стерні на полі стало необережне поводження з вогнем потерпілого. Чоловік намагався самотужки загасити вогонь, аби той не перекинувся на сусідську пшеницю. Причиною смерті людини стала дія надмірно високих температур внаслідок горіння, що вплинуло на слабке здоров’я пенсіонера.

Про це інформує УДСНС України у Волинській області.

Того ж виникла пожежа на зерновому полі площею близько 5 га в селі Білостік Луцького району. Вогонь встиг знищити 0,8 га пшениці на корені. В ході розслідування обставин події правоохоронці, рятувальники та фахівці екологічної інспекції з’ясували особи підозрюваних громадян, що за свідченням очевидців могли спричинити пожежу хліба на корені. Ними виявились двоє молодих чоловіків без постійного місця роботи, мешканці цього села. Їм загрожує покарання у вигляді значної суми штрафу.

А ще зареєстровано два випадки пожеж післяжнивних залишків. У селі Борочиче Горохівського району на площі 0,25 га, а Новосілках Володимир-Волинського на площі 0,03 га.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися