До лав волинських олімпійців «зарахували» чужу спортсменку
Волинь

До лав волинських олімпійців «зарахували» чужу спортсменку

1 серпня 2016, 13:01
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня у Волинській облдержадміністрації відбулися урочисті проводи волинян-олімпійців на Ігри-2016 у Ріо-де-Жанейро. На зустрічі були присутні тільки частина атлетів та їхніх тренерів. Загалом же, як прозвучало на зустрічі, Волинь на Олімпіаді-2016 мають представляти дев’ять спортсменів. Серед них називалась і важкоатлетка Юлія Паратова.

Однак голова волинської організації ФСТ «Колос» Анатолій Кліш оприлюднив несподівану інформацію, підкріпивши її документами. За його словами, відповідно до наказу міністра молоді та спорту України від 15.07.2016 р №2809 на ХХХІ літніх Олімпійських Іграх в складі національної збірної команди України будуть виступати 8 (восьмеро) волинян, а не 9 (дев’ять), як було задекларовано під час проводів олімпійців. Бо, відповідно до цього ж наказу, Юлія Паратова представлятиме Одеську область і тренують її відомі фахівці важкої атлетики України Юрій Кучинов та Василь Кулак.

«Юлія – відома спортсменка, заслужений майстер спорту, неодноразова переможниця та призерка міжнародних та всеукраїнських змагань і не потребує іншої будь-якої реклами! Разом з тим вона - одеситка, а не волинянка! А ми всі бажаємо нашим рідним волинським атлетам міцного здоров’я, успішних стартів в далекій Бразилії! Ви – наша гордість!», – написав Анатолій Кліш у «Фейсбук».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися