Знайшли гроші на продовження будівництва школи № 27 у Луцьку
Волинь

Знайшли гроші на продовження будівництва школи № 27 у Луцьку

3 серпня 2016, 23:23
0
0
Сподобалось?
0

Міська влада докладає максимум зусиль для завершення будівництва школи № 27 в 55-му мікрорайоні Луцька. Загальна вартість проекту будівництва, згідно кошторису, становить 88 664,81 тисяч гривень. Станом на перше липня цього року залишкова вартість становила 73 706,33 тисяч гривень. Будівництво комплексу дитячий садок-школа розпочалося ще у 2011 році. Дошкільний навчальний заклад зданий в експлуатацію і успішно працює. На жаль, минулого року фінансування з державних фондів не надходило. Було тільки використано три мільйони гривень з міського бюджету. У цьому році з міського бюджету також виділено п'ять мільйонів гривень. Ці кошти вже практично освоєні. Також з державного фонду розвитку виділено 11,5 мільйонів гривень, завдячуючи народному депутатові Ігорю Лапіну.

Нині триває будівництво не лише навчальних класів, гурткових, актового залу, бібліотеки, медичного блоку та інших необхідних для школи приміщень, але й 25-метрового басейну, а також спортивного комплексу, що відповідатиме всім європейським вимогам і дозволить приймати в місті Луцьку змагання міжнародного рівня. Також передбачений зовнішній пандус біля входу, туалет з універсальною кабіною для безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями. А ще у новій школі будуть встановлені два пасажирських ліфти.

Оглядаючи роботи разом із нардепом Ігорем Лапіним міський голова Микола Романюк зазначив, якби на місцеві бюджети не було перекладене фінансування ПТУ, пільгові перевезення, будівництво школи №27 вже було б завершене. А ще у планах – добудова школи №5, реконструкція й інших навчальних закладів, щоб діти навчалися в одну зміну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися