Прокуратура перевірить сумнівні будівельні роботи на вулиці Ковельській на березі Стиру
Волинь

Прокуратура перевірить сумнівні будівельні роботи на вулиці Ковельській на березі Стиру

10 серпня 2016, 09:25
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області внесла до Єдиного  реєстру досудових розслідувань відомості про факт зловживання владою службовими особами виконавчих органів Луцької міської ради у зв’язку незаконними будівельними роботами із реконструкції світлофорного об'єкта з облаштуванням з'їзду на перехресті вулиць Ковельська та Набережна у Луцьку в межах охорони природного ландшафту Державного історико-культурного заповідника.

У квітні цього року «Вісник+К» писав, що у Луцьку може стартувати чергова сумнівна забудова поблизу інституту мистецтв СНУ по вулиці Ковельській. У разі забудови цієї місцевості назавжди буде спотворено панорамний вигляд історичної частини міста. Роботи планує проводити забудовник з Хмельниччини.

Інформація збентежила лучан. З’явилася навіть петиція до міськради із вимогою заборонити забудову на місці засипаного русла річки Стир, а також перевірити на доброчесність усіх чиновників, причетних до видачі дозволів на будівництво. Також небайдужі містяни звернулися й до прокуратури області.

До речі, Луцький відділ поліції ГУ НП У Волинській області розслідує кримінальне провадження за фактом незаконної реалізації через прилюдні торги земельної ділянки площею майже 3 га, що розташована по вул. Ковельській, 17, ліквідатором ТзОВ «Адендум». Це саме та ділянка, де почалися роботи під виглядом реконструкції світлофорного об’єкта.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися