Трохи не вистачило: «Волинь» ледь не створила сенсацію у матчі з «Динамо»
Волинь

Трохи не вистачило: «Волинь» ледь не створила сенсацію у матчі з «Динамо»

22 серпня 2016, 03:14
0
0
Сподобалось?
0

Мало хто б поставив на позитивний результат для «Волині» перед матчем, а після нього було прикро, що лучани повертаються зі столиці без очок.

«Динамо» – «Волинь» – 2:1

Голи: 0:1 – Петров (40), 1:1 – Морозюк (53), 2:1 – Гармаш (61).

«Динамо»: 1. Шовковський – к, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 6. Драговіч, 7. Гладкий, 9. Морозюк. 10. Ярмоленко, 16. Сидорчук (11. Мораєс, 46), 18. Корзун, 19. Гармаш (32. Федорчук, 71), 25. Гонзалез (20. Гусєв, 46).

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 26. Никитюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов (22. Шаповал, 13), 7. Герасимюк – к (65. Тетеренко, 76), 48. Чепелюк, 94. Хомченко, 38. Петров, 9. Мемешев (97. Дудік, 65), 20. Задерецький.

«Волинь» продовжує виживати в умовах кадрового цейтноту, покладаючись переважно на вихованців власної клубної структури. Досвідчений нападник Анатолій Діденко пропускав матч з «Динамо» через травму. Зате вийшов на поле захисник Шабанов, який відбув дискваліфікацію. Але як слід допомогти своїй команді Артем не встиг. Уже на стартових хвилинах Сидорчук грубо прямою ногою пішов на оборонця «Волині». Шабанова довелося міняти. На поле вийшов Шаповал. І, слід сказати, каші не зіпсував. Тривожно на тренерській лаві «Волині» стало, коли Гармаш наступив на руку Кичаку – у списку запасних у складі луцької команди не було досвідченого голкіпера. На щастя, цього разу заміна не знадобилася.

Щодо малюнка гри, то «Волинь» не дуже-то поступалася киянам у першому таймі. Лучани вдало стримували потужнішого суперника. Динамівці не виблискували в атаці. Хіба що в Ярмоленка було кілька шансів. Особливо небезпечно Андрій виконав штрафний удар, тут уже Кичаку довелося тягнути «круглого» з-під поперечини.

«Волинь» же у перші 45 хвилин діяла ультраефективно. Чи не єдину свою атаку лучани реалізували в гол. Шаповал зі своєї половини поля запустив діагональ поближче до штрафного майданчика «Динамо», там Петров виграв «повітря», скинув м’яч на фланг на Хомченка, а сам побіг замикати простріл, знову ж вигравши боротьбу у повітрі. При цьому шансів врятувати ворота у Шовковського практично не було.

На жаль, по перерві «Волині» забракло того самого резерву з лави запасних, який, натомість, успішно використав Сергій Ребров. «Динамо» заграло активніше. І вже у дебюті другої 45-хвилинки рахунок зрівнявся. Тут, щоправда, не обійшлося без фарту для киян. Динамівці виконували небезпечний штрафний. З ударом Морозюка Кичак непевно б впорався, але рикошет від голови Горопевшека суттєво змінив траєкторію польоту м’яча, і голкіпер виявився поза грою. Не довго довелося чекати й другого гола. Спочатку було взяття воріт з оффсайду. А потім Гармаш таки забив легітимний гол, добивши м’яч у порожні ворота після сейву від Кичака. Гравець «Динамо» залишився у грі через те, що на фланзі затримався юний Юрій Романюк.

Повівши у рахунку, динамівці пішли почивати на лаврах. Лише в останні хвилини матчу команди обмінялися гострими моментами. Ярмоленко знову не зміг пробити Кичака з вбивчої позиції, а подарувати «Волині» нічию могли Дудік та Петров. Перший пробив трохи вище воріт, а другий з району 11-метрової позначки поцілив прямо у Шовковського.

https://www.youtube.com/watch?v=d0TZ-0JBQDQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися