Лучан просять заплатити за воду, інакше доведеться платити за новим більшим тарифом
Волинь

Лучан просять заплатити за воду, інакше доведеться платити за новим більшим тарифом

26 серпня 2016, 13:19
0
0
Сподобалось?
0

11 серпня відбулося засідання НКРЕКП, на якому переглянули тарифи на водопостачання і водовідведення для ряду водоканалів України, серед яких і КП «Луцькводоканал». До тепер діяв тариф, за яким загальна вартість води та стоків становила 9 гривень 30 копійок за метр кубічний. Згідно нових розрахунків, вартість метра кубічного води та стоків для мешканців багатоповерхівок становитиме 10,60 грн (водопостачання – 5,10 та каналізація – 5,50), а приватного сектору – 9,70  грн (вода – 4,67 та каналізація – 5,03).

КП «Луцькводоканал» зазначають, що підняття вартості послуг пов’язано з подорожчанням енергоносіїв та інших матеріально-технічних ресурсів.

«Внаслідок підвищення цін на складові послуг без одночасного підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Луцькводоканал» отримало збитки за 6 місяців 2016 року в сумі 3 млн 280 тис. грн.», – йдеться у повідомленні на офіційному сайті підприємства.

Адміністрація «Луцькводоканалу» звертається до споживачів та боржників й рекомендує розрахуватися за спожиті послуги за діючими тарифами, оскільки незабаром ціна на воду зросте.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися