«Волинь» показала зуби «Чорноморцю», але не встояла
Волинь

«Волинь» показала зуби «Чорноморцю», але не встояла

28 серпня 2016, 03:17
0
0
Сподобалось?
0

У цьому матчі лучани розраховували на поповнення очкового запасу. Принаймні в ігровому і кадровому плані «Чорноморець» перебуває приблизно на одному рівні з «Волинню». Рівність суперників десь засвідчила і сама гра. Моментів було обмаль, команди багато боролися, воюючи у центрі поля. На жаль, вже у дебюті матчу травму у боротьбі з суперником отримав Сергій Петров. Єдиний здоровий форвард луцького клубу практично увесь матч провів з перебинтованою головою, а у заключному відрізку просто ледь тримався на ногах. Час від часу Петров залишав поле з тим, щоб йому надавали допомогу. А враховуючи те, що з початку другого тайму «Волинь» грала у меншості – за навмисну гру рукою у центрі поля Романюк отримав друге попередження і побачив перед собою «червоне світло», то інколи підопічні Віталія Кварцяного вдев’ятьох проти 11 «моряків». Не на руку «хрестоносцям» була й спека за 30 градусів. Та волинська молодь на чолі з досвідченим Артемом Шабановим, який виступав з капітанською пов’язкою, демонструвала неабиякий характер.

«Волинь» – «Чорноморець» – 0:1

Гол: 0:1 – Кабаєв (90+1).

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 26. Р. Никитюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов – к, 22. Шаповал, 48. Чепелюк, 9. Мемешев, 94. Хомченко (65. Тетеренко, 77), 34. Петров, 20. Задерецький (97. Дудік, 59).

«Чорноморець»: 12. Боровик, 2. Азацький, 7. Коркішко, 8. Андрієвський (6. Ковалець, 41), 11. Смірнов, 16. Філімонов – к, 17. Тататрков (22. Кабаєв, 71), 25. Мартиненко, 27. Люлька, 32. Петько, 33. Барілко (9. Хобленко, 46).

У першому таймі, який проходив на сто відсотків рівно, можна згадати момент гостей у дебюті матчу та ривок Шабанова у напад наприкінці 45-хвилинки. Капітан лучан опинився на місці форварда, але не скористався чудовим пасом від Мемешева, з вигідної позиції запустивши м’яча вище воріт.

Перевагу до своїх ніг одесити прибрали лише після вилучення у складі лучан. Гра тоді перемістилася на половину поля «Волині». Але «Чорноморець» володів м’ячем переважно вхолосту. Гострі атаки можна перелічити на пальцях однієї руки. Лише одного разу Кичак по справжньому врятував свою команду. Голкіпер лучан відбив постріл впритул від Коркішка. На 83-й хвилині Никитюк врятував ворота, опинившись на останньому рубежі за спиною у Кичака. Та, коли уже йшов компенсований час, ні він, ні Артем нічим не зміг зарадити після невідпорного удару Кабаєва. У луцької команди реальних шансів забити у другому таймі не було. Лучани сподівалися лише на удари з дальньої та середньої відстані. Найближчим до успіху був Шабанов.

Отож «Волинь» зазнала четвертої у сезоні поразки. Також прикро, що команда понесла чергові кадрові втрати через дискваліфікацію Романюка, адже вчорашній дублер вже встиг стати постійним гравцем «основи».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=R5HBLXWFTf4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися