Депутата Луцькради звинувачують у спробі підкупу працівника прокуратури новенькою квартирою
Волинь

Депутата Луцькради звинувачують у спробі підкупу працівника прокуратури новенькою квартирою

6 вересня 2016, 18:26
0
1
Сподобалось?
1

Прокуратура Волинської області розслідує кримінальне провадження стосовно депутата Луцької міської ради від фракції «Батьківщина» за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди працівнику прокуратури.

Як ідеться у повідомленні прес-служби генпрокуратури, депутат нібито пропонував працівнику правоохоронного відомства квартиру у новобудові в обмін на закриття кримінального провадження стосовно службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області. При цьому депутат зазначив, що розслідування вказаного кримінального провадження створює юридичні перешкоди при подальшому веденні будівельних робіт, отриманні дозвільних документів та введення об’єктів в експлуатацію.

Як з’ясувалося, мова йшла про депутата Луцької міської ради Андрія Козюру. Принаймні він сам так повважав і зібрав прес-конференцію, аби спростувати інформацію Генпрокуратури, яку назвав наклепом. Депутат запевнив, що ніяких пропозицій працівникам прокуратури Волинської області не робив. Натомість заявив, що таким чином на нього чинять політичний тиск, через його діяльність. Мовляв дуже наполегливо відстоював позицію щодо неприпустимості підвищення комунальних тарифів.

«Вісник+К» стежитиме за тим, як розгортатиметься ситуація.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися