Віталій Кваряний програв тренерське дербі своєму учню
Волинь

Віталій Кваряний програв тренерське дербі своєму учню

11 вересня 2016, 19:50
0
0
Сподобалось?
0

З того часу, як «Ворсклу» очолив один з найкращих учнів Кварцяного – Василь Сачко, матчі полтавчан з "Волинню" набрали додаткової принциповості. А за останні роки до Полтави з Луцька перебралися Богдан Шуст, Сергій Сімінін та Сандро Кобахідзе. Кожен з них залишав «Волинь» за різних обставин, але всі вони мали що доводити своєму колишньому клубу.

«Ворскла» – «Волинь» – 2:1

Голи: 1:0 – Хльобас (20), 1:1 – Діденко (26 – з пенальті), 2:1 – Турсунов (73).

«Ворскла»: 12. Непогодов, 3. Сімінін, 4. Пердута, 7. Кобахідзе, 8. Ткачук (29. Кравченко, 71), 11. Бартуловіч (10. Турсунов, 46), 13. Хльобас (9. Загорулько, 89), 17. Чеснаков – к, 26. Коломоєць, 54. Дитятьєв, 79. Пилявський.

«Волинь»: 1. Кичак, 22. Шаповал (20. Задерецький, 73), 26. Р. Никитюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов, 7. Герасимюк, 48. Чепелюк (25. А. Никитюк, 83), 94. Хомченко, 9. Мемешев, 97. Дудік, 99. Діденко – к (65. Тетеренко, 82).

На цей матч тренерський штаб лучан зміг зібрати практично ідеальний склад, якщо так можна сказати про склад «Волині». Залікував травму найкращий бомбардир клубу Анатолій Діденко, керівництво порозумілося з Олегом Герасимюком, який був за крок до того, щоб залишити Луцьк.

На жаль, лучан вистачило тільки на перший тайм, коли гра була більш-менш рівною. Моментів було небагато, але логічно що команди обмінялися голами. Спершу відзначилися господарі поля. Хльобас використав гольовий пас від Горопевшека, котрий зробив невдалу скидку назад на Кичака. Відповіла «Волинь» голом з 11-метрового від Діденка. Заробив пенальті Дудік, який активно рвався у штрафний майданчик господарів зі свого флангу.

Наприкінці тайму полтавчани пішли на штурм воріт Кичака, спричинивши пожежу у штрафному майданчику, але результату не досягли. Але одразу після свистка на другий тайм штурм продовжився з подвоєною енергією. На старті 45-хвилинки Коломоєць «пробив» Кичака, зігравши на добиванні. Але взяття воріт відмінили через положення поза грою. Далі господарі поля втратили ще кілька нагоду відзначитися. А вирішальним став удар Турсунова зі штрафного, якому Кичак ради не дав.

Шансів відігратися у підопічних Віталія Кварцяного не було. Заміни, зроблені наприкінці матчу гру не посилили, і більш досвідчені футболісти «Ворскли» практично без проблем довели матч до перемоги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися