Військові волинської бригади отримали поранення внаслідок вибуху гранатомета
Волинь

Військові волинської бригади отримали поранення внаслідок вибуху гранатомета

12 вересня 2016, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент мав місце 9 вересня на Рівненському загальновійськовому полігоні. Внаслідок необережного поводження зі зброєю отримали поранення військовослужбовці військової частини В0259 (14 бригада, Володимир-Волинський).

Як повідомляють у прес-службі оперативного командування «Захід», попередньо встановлено, що під час проведення занять з тактичної підготовки, внаслідок необережного поводження з РПГ-18 зброя вибухнула. В результаті постраждали семеро військовослужбовців призваних на збори.

Як підкреслюють в ОК «Захід», під час занять усі військовослужбовці перебували в засобах індивідуального захисту, що звело ризик до мінімуму. Після надання першої допомоги постраждалих відправили на подальше лікування. Чотирьох поранених госпіталізували до Рівненського військового госпіталю, ще двох доправили у Київ і одного – у Львів. Загроз життю військовослужбовців на даний момент немає.
Військовим прокурором Рівненського гарнізону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 414 КК України «Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення» за фактом отримання вогневого поранення військовослужбовцями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися