У Луцьку п’яна вагітна жінка в’їхала машиною у магазин
Волинь

У Луцьку п’яна вагітна жінка в’їхала машиною у магазин

12 вересня 2016, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

Дорожньо-транспортна пригода сталася у темну пору доби на вулиці Захарова. Автомобіль «Фольксваген Пасат» в’їхав у магазин. Зі слів свідків та учасників аварії патрульні з’ясували, що чоловік і жінка приїхали на цю вулицю і сиділи в автомобілі, однак мешканці викликали поліцію, оскільки ті голосно увімкнули музику. Надумавши переїхати в інше місце, жінка сіла за кермо і в’їхала у тимчасову споруду, що служить магазином. Власники торгівельної точки оцінили свій збиток у кілька десятків тисяч гривень. Перед прибуттям поліції за кермо сів чоловік, який не мав посвідчення водія.

Як зазначають у прес-службі патрульної поліції, перевірка на драгері показала 2,76 проміле алкоголю в крові жінки (вона, до речі, перебуває на п’ятому місяці вагітності) і 2,58 проміле – в крові чоловіка.
Цікаво, що під час оформлення адмінматералів на порушників, навколо місця події зібралось чимало людей. На одного з чоловіків, який ображав присутніх і поводився агресивно, склали протокол появу у громадському місці у п’яному вигляді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися