Танкісти 14 окремої механізованої бригади — кращі в Україні!
Волинь

Танкісти 14 окремої механізованої бригади — кращі в Україні!

12 вересня 2016, 10:58
0
0
Сподобалось?
0

Напередодні дня танкіста, який в Україні відзначається 11 вересня, на військовому полігоні в Чернігівській області завершилися змагання на кращий танковий взвод Збройних Сил України. До великого танкового фіналу пробився й танковий взвод 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського на чолі з капітаном Романом Багаєвим. Перед цим волинські танкісти спершу вибороли звання найсильніших в оперативному командуванні «Захід», а потім перемогли у змаганнях серед танкових підрозділів сухопутних військ, які і представляли у фіналі. Суперниками бійців 14 бригади стали найкращі танкісти військово-морських та високомобільних десантних військ.

Змагалися танкісти у кількох номінаціях: літній військовий біатлон, снайперська та флангова стрільба з танків, стрільба на дальні відстані та танкова карусель. Зрештою перемогу виборов саме взвод 14 ОМБР, який складається з воїнів АТО. Досвід, здобутий в реальних бойових умовах, й допоміг перемогти волинянам.
Нагороджував переможців начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко. Він вручив танкістам 14 окремої механізованої бригади сертифікат на 90 тисяч гривень, державні нагороди, цінні подарунки. Командир підрозділу капітан Роман Багаєв був нагороджений орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня. Ось такий подарунок зробили собі бійці 14 бригади на день танкіста.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися