«Дитячий садок» Кварцяного пртримався проти «Шахтаря» тільки тайм
Волинь

«Дитячий садок» Кварцяного пртримався проти «Шахтаря» тільки тайм

25 вересня 2016, 12:18
0
0
Сподобалось?
0

На жаль, на матч із «Шахтарем» Віталій Кварцяний не зміг зібрати оптимальний склад. Особливо обділеною виглядала захисна лінія команди з Луцька. Тренерський штаб «Волині» не міг розраховувати на двох стовпів оборони Горопевшека і Шабанова. Перший пропускав матч через дискваліфікацію, другий отримав ушкодження у кубковому поєдинку з «Олімпіком». Оскільки у протистоянні з «гірниками» саме захисна лінія, без сумніву, мала відіграти ключову роль, то становище «Волині» виглядало критичним.

«Шахтар» – «Волинь» – 3:0

Голи: 1:0 – Кичак (41 – автогол), 2:0 – Ордець (60), 3:0 – Борячук (78).

«Шахтар»: 30. П’ятов, 2. Бутко, 5. Кучер – к, 18. Ордець, 31. Ісмаїлі, 6. Степаненко (11. Марлос, 64), 17. Малишев, 10. Бернард, 28. Тайсон (9. Дентіньйо, 64), 74. Коваленко, 19. Феррейра (41. Борячук, 74).

 «Волинь»: 74. Кичак, 47. Романюк, 18. Логінов, 22. Шаповал, 67. Мелінишин, 7. Герасимюк – к, 9. Мемешев (25. А. Никитюк, 81), 94. Хомченко, 97. Дудік, 59. Я. Деда (48. Чепелюк, 46), 38. Петров (78. Дмитренко, 74).

Одразу зазначимо, що визначення «дитячий садок» у заголовку використане не для того, щоб образити команду з Луцька. Просто і вік, і досвід нинішніх гравців «Волині» не йде ні в яке порівняння з кадровим потенціалом, який є у «Шахтаря». Але волинська юнь уже потроху звикає до тягаря відповідальності і все менше страху має перед більш іменитими суперниками. І у цьому, практично безнадійному матчі, підопічні Віталія Кварцяного, а за «основу» дебютував навіть 16-річний Владислав Дмитренко, робили усе можливе, щоб здобути позитивний результат.

Завдяки морально-вольовим якостям і неймовірному бажанню у першому таймі «Волинь» виглядала достатньо стабільно. Захисна лінія луцької команди не давала багато шансів «Шахтарю». А там, де не справлялися оборонці, рятував команду Кичак. Але наприкінці тайму сталася прикрість. Перериваючи подачу у штрафний майданчик голкіпер «Волині» закинув м’яч у власні ворота.

Гол став переломним психологічним моментом у матчі. Об’єктивно кажучи, у лучан просто не було сил для того, щоб відігратися, десь підсвідомо розуміли це і футболісти «Волині». Тому у другому таймі гра все більше набирала одностороннього характеру. «Шахтар» регулярно створював моменти, але Кичак більше не помилявся, і ще з півдесятка разів рятував свою команду. Та все ж відстояти на «сухо» у другій половині матчу голкіперу «Волині» не вдалося. Ордець і Борячук довели рахунок до 3:0.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися