«Волиньбаскет» привіз першу перемогу із Харкова
Волинь

«Волиньбаскет» привіз першу перемогу із Харкова

3 жовтня 2016, 10:16
0
0
Сподобалось?
0

Луцький баскетбольний клуб закінчував двотуровий спарений виїзний вояж матчем у Харкові із тамтешнім «Політехніком». Оцінюючи гру стартову із «Кременем» волинські прихильники баскетболу мали багато підстав для оптимізму. Правда, здобути позитивний у Харкові могла завадити втома від переїздів. Адже господарі майданчика тільки відкривали чемпіонат, тож мали відчутну перевагу у фізичних кондиціях. Але ця перевага таки не зіграла ключової ролі.

У першій чверті точилася рівна боротьба. Харків’яни у рівному обміні можливостями були трохи більш успішними. У другому часовому відрізку «Волиньбаскет» взяв ініціативу у свої руки і пішов у солідний відрив. Не допоміг господарям поля і тайм-аут, взятий при 30:40 на користь лучан. Після першої половини гри табло зафіксувало рахунок 37:49. Третя чверть тільки погіршила становище «Політехніка». У певний момент навіть запахло розгромом. Але, з рештою, на останню десятихвилинку «Волиньбаскет» вийшов, маючи гандикап у 17 очок. Враховуючи перебіг подій на майданчику для харків’ян це була недосяжна прірва. Як не намагався «Політехнік» дістати «лицарів», проте менше ніж до восьми очок відрив не скорочувався. Фінальна сирена засвідчили перемогу БК з Луцька  – 78:68 (23:20, 14:29, 15:20, 16:9).

Наступний матч «Волинтбаскет» зіграє 14 жовтня. Це буде серйозне випробування, адже битися доведеться проти «Дніпра» у Дніпрі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися