«Луцьктепло» хоче з населення авансових платежів за послуги з опалення
Волинь

«Луцьктепло» хоче з населення авансових платежів за послуги з опалення

7 жовтня 2016, 11:26
0
0
Сподобалось?
0

Нову систему розрахунків за послуги з опалення приміщення хоче запровадити ДКП «Луцьктепло».Як зазначають тепловики обласного центру, це потрібно для покращення платоспроможності підприємства для забезпечення належного початку опалювального сезону 2016-2017рр. При цьому у ДКП «Луцьктепло» посилаються на пункт 18 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630.

Так уже у розрахунках за вересень ДКП «Луцьктепло » застосовує для категорії «населення» авансову систему оплати за послугу з централізованого опалення у жовтні 2016 року, а саме:
- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії – 15 грн за 1 кв.м опалювальної площі;
- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними засобами обліку теплової енергії - 9 грн за 1 кв.м опалювальної площі.
«Проведена вами оплата рекомендованого авансу за послугу з централізованого опалення ні яким чином не вплине на надання чи розмір субсидій чи пільг. Колектив ДКП «Луцьктепло» надіється на Ваше порозуміння та підтримку», – зазначають у відділі збуту ДКП «Луцьктепло».

Відзначимо також, що цього року дату початку опалювального сезону встановлюватимуть місцеві органи влади. Для прикладу, у Ковелі у соціальні об’єкти, які опалюються за допомогою дров, уже подали тепло. У Луцьку планують розпочати 10 жовтня. Також слід зауважити, що з середини жовтня прогнозують потепління.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися