На Волині повісився малолітній убивця-ром, який розчленував свою жертву
Волинь

На Волині повісився малолітній убивця-ром, який розчленував свою жертву

11 жовтня 2016, 15:32
0
1
Сподобалось?
1

У липні минулого року у селі Мизове Старовижівського району 15-річний хлопець ромської національності жорстоко вбив 51-річного односельця. Підліток завдав понад півдесятка ударів у голову молотком та понад 35 разів поранив ножем у шию і груди. У подальшому малолітній убивця, аби приховати злочин, сокирою розчленував труп убитого на десять частин. Їх «розфасував» у поліетиленові пакети та викинув у вигрібну яму.

Злочин набув серйозного резонансу, адже загиблий був воїном-афганцем. На похорон до Мизового з’їхалися чимало друзів убитого. Після цього у селі згоріли дві хати, де мешкали ромські родини. Ще близько місяця тут трималася напруга. Для охорони громадського порядку у Мизове спрямували патруль міліції, забезпечувати спокій у селі зголосилися також добровольці з місцевої громади.

Суд першої інстанції визнав підлітка винним і призначив йому покарання у вигляді 12 років ув’язнення. Проте, як повідомив телеканал «Аверс», обвинувачений та його захисник не погодилися із вироком й подали апеляцію. Але розгляд апеляції не відбувся, адже підліток кілька тижнів тому наклав на себе руки у СІЗО, повісившись у камері.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися