«Волинь» не знайшла аргументів проти «Зорі»
Волинь

«Волинь» не знайшла аргументів проти «Зорі»

16 жовтня 2016, 19:47
0
0
Сподобалось?
0

Заключний матч першого кола першого етапу чемпіонату «Волинь» проводила у Запоріжжі, де «Славутич-Арену», як домашнє поле, вимушено орендує луганська «Зоря».

«Зоря» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Кулач (39), 2:0 – Рафаель (42 – з пенальті).

«Зоря»: 1. Шевченко, 6. Каменюка – к, 3. Сіваков, 7. Петряк (11. Пауліньо, 54), 9. Кулач, 10. Ліпартія (8. Харатін, 63), 12. Рафаель, 20. Караваєв, 22. Любеновіч, 24. Гречишкін, 95. Соболь (39. Опанасенко, 69).

«Волинь»: 73. Марчук, 47. Романюк, 26. Р. Никитюк – к (20. Задерецький, 74), 24. Горопевшек, 13. Шабанов, 18. Логінов, 48. Чепелюк, 9. Мемешев (76. Ляшенко, 46), 97. Дудік, 59. Деда, 38. Петров (25. А. Никитюк, 83).

На жаль, виставити оптимальний склад на матч з учасником Ліги Європи, Віталій Кварцяний не зміг. Особливо бідненько виглядала група атаки. Анатолій Дідеко у лазареті, Віктор Хомченко фактично усунутий від тренувань. Здивував вибір Віталія Кварцяного на пост номер один – місце у воротах зайняв юний Андрій Марчук, а Віталій Неділько лишився на лаві запасних. Капітанську пов’язку отримав Роман Никитюк, хоча на полі були більш досвідчені партнери. Кладучи руку на серце, шансів на хороший результат у «Волині» справді було дуже мало. Тим більше, що головний наставник «Зорі» Юрій Вернидуб кинув у бій практично усе найкраще, що мав.

Луганчани тримали гру під контролем, хоча і лучани у захисті не відсиджувалися. Та гострішими все ж були номінальні господарі. Двічі воротам Марчука загрожував на старті Петряк – головою Іван не влучив у ціль, а ось удар ногою парирував юний голкіпер «Волині». Потім пристрілюватися взявся Ліпартія – ногою не влучив, а постріл головою відбив Марчук. Розв’язка матчу припала на кінцівку першого тайму. На 39-й хвилині Ліпартія вивів на ударну позицію Кулача і той не схибив. Ще один гол у роздягальню лучани отримали з пенальті. «Привіз» його на свої ворота Романюк, який відверто штовхнув у штрафному майданчику Караваєва. Цього разу свій шанс використав Рафаель Форстер.

На початку другого тайму «Волинь» спробувала притиснути «Зорю». Проте атаки більше носили позиційний характер, і навіть стандарти не носили серйозної загрози воротам Шевченка. Єдине, що лишалося лучанам, так це стріляти з середньої та дальньої відстаней. А ось луганчани таки мали ще кілька нагод відзначитись. Двічі «Волинь» врятував Марчук.

https://www.youtube.com/watch?v=dU0fNNXyLIE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися